Me,Myself & I
+Whutever happens, it happens for a reason+
By: Nazihah Hazirah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Oct-2006 16:12 Email | Share | | Bookmark
Sentosa Island, Singapore

Termenung dlm perjalanan
Owh, dah nak sampai
Chanteknya Pemandangan..
View all 17 photos...
Hari neh cuti lagik.. habiskan cuti dengan adik adik aku dan boipren ke Sentosa Island. Even ada halangan memula nak masuk s'pore tp we still have loads of joy out there.


Tuesday, 24-Oct-2006 22:00 Email | Share | | Bookmark
Raya .. Raya .. Yeah !!

Malam Raya .. Di tepi pintu
Ada sekeluarga beraya tanpa abah
Tapi bpk sedaranya ada..
View all 17 photos...
Selamat Berhari Raya !! Maaf Zahir & Batin..
Neh beberapa memories yang sempat snap masa raya .. Even this time raya, mcm hambar lah jugak sebab abah tak join we all balik kampung .. so, tuh yang tak bestnya. Sebab chief tak beraya .. isk isk isk.. enjoice ~


Monday, 25-Sep-2006 01:03 Email | Share | | Bookmark
Cerita di hari pertama ramadhan

Suatu Petang 1st Ramadhan..
Di Departure Hall, Senai Airport
Ada satu hamba Allah..
View all 29 photos...
Hayatilah .. haha


Monday, 25-Sep-2006 00:13 Email | Share | | Bookmark
1st Ramadhan, hantar Zaim di airport

Boleh sengih jerk
Hehe
Senai Airport
View all 10 photos...
Ha, tuh lah orang kata sebelum beli tiket bertanya dulu... Ini semua berebut rebut... akhirnya sepatutnya boleh berbuka di umah.. akhirnya terpaksa buka dlm flight. Haha tapi semua maintain gak time time poser neh


Sunday, 24-Sep-2006 02:03 Email | Share | | Bookmark
Birthday Hi Tea - Sept'06 For Kak Yam, Kak Nor & Abg Manap

Mr Kek - Our IT Manager
Birthday Girl & Boy - K.Yam & Abg Manap
Blow Candle together
View all 25 photos...
Memang setiap bulan kami di NIRO esp Finance Dept will celebrate birthday mates. haha so this month, ada 3 orang - K.Yam, K. Nor & Abg Manap .. Makanan yang begitu best Mee Kari yang sungguh lazat, satay yang enak dan juga kek yang menarik.. Hehe nama sahaja Hi Tea tapi makanan nya penuh mcm lunch Tea hahaha



Anyway, Happy Birthday to all of u


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net